Repository of Research and Investigative Information

Repository of Research and Investigative Information

Hormozgan University of Medical Sciences

Items where Subject is "food chemistry"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: E | F | G | M | R | S | Y
Number of items at this level: 11.

E

(2014) بررسی اثر سیر وآویشن شیرازی روی غلظت هیستامین در سس تخمیری ماهی. completed.

(2013) Role of Bax Protein and Caspase-3 at High Glucose-Induced Apoptosis in Human Embryonic Kidney (HEK) 293 Cells. Zahedan Journal of Research in Medical Sciences.

F

(2018) Concentrations of arsenic and lead in rice (Oryza sativa L.) in Iran: A systematic review and carcinogenic risk assessment. Food and Chemical Toxicology.

(2016) Association between sodium bicarbonate consumption and human health: A systematic review. INTERNATIONAL JOURNAL OF MEDICAL RESEARCH & HEALTH SCIENCES.

G

(2015) پایش تجمع نیترات و فلزات سنگین در گوجه فرنگی تولید شده در منطقه غرب استان هرمزگان. completed.

M

(2015) Polyphenols and cancer: A review. Molecular Medicine Journal.

(2015) تعیین غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیومم آرسنیک) در برنج های مصرفی استان هرمزگان در سال 93. completed.

R

(2016) ارزیابی ارزش غذایی، باقی مانده سموم و فلزات سنگین در انواع مختلف میوه انبه. completed.

(2015) بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، کادمیوم، نیکل و کروم موجود در خاک و محصول کشاورزی پیاز در استان هرمزگان. Under Construction.

S

(2016) بررسی و تشخیص ترکیبات آبلیموهای عرضه شده در سطح شهر بندرعباس به روش اسپکتروفتومتری و HPLC. Under Construction.

Y

(2017) بررسی ارزش غذایی برخی ماکروجلبک‌های بومی ایران. Under Construction.

This list was generated on Fri May 25 21:07:47 2018 IRDT.