Repository of Research and Investigative Information

Repository of Research and Investigative Information

Hormozgan University of Medical Sciences

Research project #2554

(2016) بررسی اثر عصاره های مختلف ده گونه ماکرو جلبک خلیج فارس بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و تعیین ظرفیت انتی اکسیدان آنها. completed.

[img] Text
Proposal.doc
Restricted to Registered users only

Download (326kB)

Persian Abstract

ماکروجلبک ها یا علف های دریایی از جمله منابع دریایی پایدار تولید کننده ترکیبات بیوشیمیایی هستند که رنج وسیعی از متابولیت های ثانویه فعال بیولوژیکی را تولید می کنند به طوریکه به علت شناسایی و جداسازی بسیاری از ترکیبات مختلف فعال بیولوژیک در آنها، اخیراً توجه بسیاری از محققین را به خود جلب کرده اند (1). ماکروجلبک ها با غنی بودن از ترکیبات مختلف از جمله استروئیدها، ترپنوئیدها، فلوروتانین، کارتنوئید، اسیدهای آمینه، الکان ها، کتون ها، و ترکیبات فنولی در صنایع داروسازی و پزشکی جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده¬اند (2). ماکروجلبک ها براساس رنگدانه ای که تولید می کنند به سه گروه ماکروجلبک های سبز، قرمز و قهوه ای تقسیم بندی می¬شوند. مطالعات متعددی خواص ضد دیابتی ماکروجلبک ها را نشان داده اند به طوریکه هاردوکو و همکاران کاهش گلوکز خون را پس از مصرف ماکروجلبک ها به صورت in vivo گزارش داده اند در نتایج آنها فوکوزانتین موجود در ماکروجلبک¬های قهوه ای علاوه بر ممانعت از تجمع چربی و پیشگیری از چاقی به عنوان ترکیب ضد دیابتی نیز شناخته شده است. ترکیبات پلی فنولی موجود در ماکروجلبک ها نیز به عنوان یکی از ترکیبات موثر بر دیابت از طریق اثر بر آنزیم های هضم کننده نشاسته مانند الفا آمیلاز شناخته شده اند

Title

Investigation the effects of ten species of macro algae from persian Gulf on the activity of alpha amylase and determination of their antioxidant potentials

Item Type: Research project
Subjects: phARMACOGNOSY
biochemistry
Divisions: Research Vice-Chancellor Department > Molecular Medicine Research Center
Depositing User: مرکز تحقیقات پزشکی مولکولی
URI: http://eprints.hums.ac.ir/id/eprint/2554

Actions (login required)

View Item View Item