Repository of Research and Investigative Information

Repository of Research and Investigative Information

Hormozgan University of Medical Sciences

Research project #1221

(2014) بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره 3 گونه جنس Ziziphus. completed.

[img] Text
Proposal.doc
Restricted to Registered users only

Download (290kB)

Persian Abstract

پروسه های بیوشیمیایی و بیولوژیک متعددی در بدن انسان ممکن است باعث تولید رادیکال های آزاد و گونه های فعال اکسیژن(ROS)مانند آنیون سوپراکسید،رادیکال هیدروکسیلOH))،سوپراکسیدهیدروژنH2O2))،نیتریک اکسیدNO))و هیپوکلریک OCL)) گردند.(1) ROSها توانایی واکنش با ترکیبات متنوع سلولی را دارند و باعث اکسید شدن این ترکیبات می گردند.در میان فرم های فعال ROS ،OH بیشترین فعالیت اکسیداسیون را از خود نشان داده است که به عنوان یک رادیکال آژآد سمی شناخته شده و می تواند ماکرومولکول های بیولوژیکی از قبیل لیپیدها،پروتئین ها، اسیدهای نوکلئیک را به صورت غیراختصاصی اکسید کند که در نهایت منجر به بیماری هایی از قبیل روماتوئیدآرترتیت، آترواسکلروز، سیروز،دیابت، سرطان و التهاب می شود.2-3)) در حال حاضر بیشترین آنتی اکسیدان های مورد استفاده در مواد غذایی BHT,BHA می باشند.اما مشخص شده که این ترکیبات هم چنین اثرات سمی مثل آسیب های کبدی را نیز از خود نشان داده اند.(5-4) در سال های اخیر رشد قابل توجهی در استفاده از آنتی اکسیدانت های طبیعی وجود داشته است. خواص آنتی اکسیدانتی از گیاهان و گونه های گیاهی مختلفی گزارش شده است.

Title

Antoxidant activities of three species of Ziziphus genus

Item Type: Research project
Subjects: phARMACOGNOSY
biochemistry
Divisions: Research Vice-Chancellor Department > Molecular Medicine Research Center
Depositing User: مرکز تحقیقات پزشکی مولکولی
URI: http://eprints.hums.ac.ir/id/eprint/1221

Actions (login required)

View Item View Item