Repository of Research and Investigative Information

Repository of Research and Investigative Information

Hormozgan University of Medical Sciences

Research project #1128

(2014) تعيين ويژگي و بررسي پارامترهاي سينتيکي آنزيم L- آسپاراژيناز حاصل از دو سويه باکتري بومي ايران. completed.

[img] Text
Proposal.docx
Restricted to Registered users only

Download (133kB)

Persian Abstract

مسئله تحقيق:L- آسپاراژيناز(EC 3.5.1.1) آنزيمي است که گروه آمين را از اسيد آمينه آسپاراژين جدا کرده و آسيد آمينه آسپارتيک اسيد ايجاد مي کند (1). از نظر کاربردي آنزيم L- آسپاراژيناز از اهميت ويژه اي برخوردار است. از لحاظ باليني از اين آنزيم به عنوان يک داروي ضد سرطان بخصوص سرطان lymphoblastic leukemia در کودکان استفاده مي گردد (2 و 3). به علاوه اين آنزيم در صنايع غذايي نيز کاربرد دارد. در شرايط دماي بالا واکنش شيميايي بين اسيدهاي آمينه آسپاراژين و قند گلوکز امکانپذير بوده و در نتيجه آکريلاميد توليد مي گردد که يک ترکيب نوروتوکسيک است (4). استفاده از آنزيم L- آسپاراژيناز در مقادير مشخص مي تواند سبب حذف اسيد آمينه آسپاراژين شده و کيفيت ماده غذايي را بهبود ببخشد. با توجه به اهميت اين آنزيم در اين مطالعه به تعيين خصوصيت آنزيم آسپاراژيناز توليد شده بوسيله Pseudomonas (PGP1)و Bacillus (PGB1)به منظور يافتن آنزيمي با قابليت هاي کاربردي در پزشکي و صنعت پرداخته مي شود.

Title

Characterization and kinetic properties of L-Asparaginase enzyme from two Iranian bacterial strains

Item Type: Research project
Subjects: medical microbiology
microbiology
bacteriology
molecular Genetics
genetic
Divisions: Research Vice-Chancellor Department > Molecular Medicine Research Center
Depositing User: مرکز تحقیقات پزشکی مولکولی
URI: http://eprints.hums.ac.ir/id/eprint/1128

Actions (login required)

View Item View Item